Vocation betekent 'roeping'. Wij voelen ons geroepen om zingend 'the gospel', het evangelie, te brengen aan iedereen die het maar horen wil.

We ontmoeten elkaar elke woensdagavond in de Samu´┐Żlkerk in Apeldoorn, waar we repeteren en ons voorbereiden op optredens. De ongeveer 35 leden van Gospelkoor Vocation komen uit diverse kerken in en rond Apeldoorn.

In alle liederen staat God en ons geloof in Hem centraal. We willen dit uitdragen naar iedereen om ons heen.

Ton Schimmel is al geruime tijd onze enthousiaste dirigent. Onder zijn leiding studeren we allerlei verschillende liederen in, in verschillende talen, muziekstijlen, en voor diverse gelegenheden. Ook worden we regelmatig gecoached door professionele mensen om de kwaliteit van onze zang en de uitstraling van het koor als geheel te verbeteren.

Naast hard werken aan het repertoire en de kwaliteit van de liederen, wordt er ook veel gelachen en is de sfeer bij Gospelkoor Vocation ontspannen.

Ben jij nieuwsgierig geworden om Gospelkoor Vocation te horen, uit te nodigen voor een optreden, of er zelf bij te komen zingen? Dan kun je contact opnemen met onze contactpersoon Petra van den Berg via ons contactformulier.